iConnect slogan

Diensten

Beheer Installaties worden geïmplementeerd volgens de wensen van de klant. Meestal kan men zich op voorhand wel een goed beeld vormen, maar nadien merkt men toch nog dat er hier en daar extra verfijningen mogelijk zijn. De klant die zelf zijn systeem wenst te beheren, is hier volledig vrij in. Het is zelfs mogelijk dat men een initiatie krijgt na de installatie.

Onderhoud Voor onderhoud hebben we verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we werken met SLA's (Service Level Agreement) binnen de 4 of 8 uur. Ook bepaalde afspraken op individuele basis aangepast aan de eigenheid van de klant zijn mogelijk. Sommige klanten kunnen kritische processen hebben waar redundantie en een verhoogde waakzaamheid gewenst is.

Installaties Onze technische dienst voert alle mogelijke installaties uit die nodig zijn. Van het trekken van een kabel tot het configureren van uw netwerk. Elke tussenstap of onderdeel wordt door onze mensen verzorgd. Niet enkel alle technieken maar ook alle mogelijke oplossingen onder één dak en door één dienst.

Remote Support We beschikken over onze eigen remote dienst om u zo snel mogelijk te helpen. Geen verplaatsingskosten, snelle en korte interventies wat een extra druk op de werkingskost geeft. Zo gebeuren de meeste aanpassingen van instellingen en configuratie via mail. De klant mailt zijn wensen en van op afstand wordt de interventie uitgevoerd.